Sociale Media

Hey, ik ben Jenneke

Als je nieuwsgierig bent naar het gezicht achter deze blog, dan zit je op de juiste plek

“Deze blog reis was al een avontuur, wat wil ik nog meer?”


Ik ben opgegroeid in Rhenen, in een gezin met vijf kinderen. Gezellig en lekker druk. Gezellig want ik had altijd iemand om mee te spelen. Of om ruzie mee te maken… Ik hield er ook van om mijn eigen gang te gaan en was als kind al een dromer.

Schrijven en lezen
Zodra ik op school mijn eerste woorden leerde schrijven was ik verkocht. Vanaf dat moment verslond ik boeken. Ik kan me trouwens nog steeds herinneren hoe ik me voelde bij het schrijven van het woord roos, in mijn schriftje, keurig tussen die dunne schrijflijntjes. Dat vond ik toen zó’n mooi woord.
Overigens is ‘keurig’ niet helemaal het juiste woord voor mijn schrijfkunst. Toen al schreef ik niet echt netjes met mijn linkse handschrift…

Sport
Sporten zat er ook van jongs af aan al in. Judo in mijn geval, omdat mijn vader daar les in gaf. En ja, het hele gezin zat op judo. Na de basisschool ging ik op jiu jitsu (zelfverdediging). Vond mijn moeder wel zo geruststellend voor een tienermeisje. Rond mijn achttiende kreeg ik meer interesse voor fitness en heb zo ook het hardlopen ontdekt. Eerst op de loopband, daarna buiten in de natuur.

Welke studie is het leukst?
Op de middelbare school moest ik een vervolgstudie kiezen. Maar wat kies je dan? Ik wilde piloot worden. Straaljagerpiloot leek mij wel wat. Maar ik droeg een bril, dus werd ik niet toegelaten. Dan was de keuze toerisme, verpleegkunde of iets met talen. Verpleegkunde viel als snel af, niets voor mij. Ondanks mijn reislust trok een studie toerisme mij ook niet aan. Dus werd het talen. Na een jaar Engels-Arabisch (I know) gestudeerd te hebben in Maastricht, bleek dat deze studie mij ook niet lag. Toen heb ik een jaartje als au-pair in Frankrijk gewerkt.

Werken leek mij uiteindelijk leuker dan een studie. Bovendien had ik nog steeds geen idee welke studierichting ik leuk vond. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel leuke collega’s leren kennen en bij mooie bedrijven gewerkt. De afgelopen jaren ben ik studeren meer gaan waarderen en heb een aantal interessante en afwisselende cursussen gevolgd. Zie ook mijnLinkedInpagina.

Passie voor bloggen
Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws om te leren. En vind het ook leuk om mijn kennis en ideeën te delen. Deze blog is een passie van mij. Ik kijk er daarom ook naar uit om je te inspireren met mijn content.

Bestemming is bijzaak
Vind ik dit spannend? Zeker! Maar de bestemming is bijzaak. Want de reis van deze blog is al een mooi avontuur op zich. Dus wat wil ik nog meer?

Hoe leer ik minimaliseren?

Hoe leer ik minimaliseren?

Posted on
Op ontdekkingstocht door Reddit

Op ontdekkingstocht door Reddit

Posted on
Terug in de sportschool

Terug in de sportschool

Posted on